Greetz uitgeroepen tot beste webwinkel van Nederland

Greetz is door het Nederlandse publiek én vakexperts verkozen tot beste webwinkel van Nederland. Ook won zij een Shopping Award in de categorie Speelgoed & Cadeaus. De webwinkel nam de awards donderdag 17 september in ontvangst tijdens een besloten uitreiking op het strand van Noordwijk aan Zee.

Stichting Shopping Awards organiseert voor de negentiende keer de Shopping Awards. De awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. Winnaars worden bepaald door een combinatie van publieksstemmen én stemmen van vakexperts. Deze vakexperts letten in hun beoordeling onder andere op de online propositie van het bedrijf, gebruiksvriendelijkheid van de website en het onderscheidend vermogen.

Dsc 6218 Dsc 6180

Hoogste eindscore

Donderdagavond 17 september werd Greetz uitgeroepen tot overall winnaar van de Shopping Awards. Zij won niet alleen de Shopping Award in de categorie Speelgoed & Cadeaus, maar mag zich ook de beste webwinkel van Nederland noemen.

Florence Schmit, General Manager van Greetz: “Een grote ‘dankjewel’ aan iedereen die op ons gestemd heeft. Wat zijn we trots op het winnen van deze awards. Niet alleen vanwege de mooie beoordeling van vakexperts, maar juist vanwege de hoeveelheid stemmen van het publiek. De consument zelf heeft ons beoordeeld en aangegeven blij te zijn met Greetz. En dat is waar we het voor doen én wat we ook blijven doen: het mogelijk maken van het geven van persoonlijke aandacht als je ergens zelf niet bij kunt zijn.”

Dsc 6162 Dsc 6124

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK