Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Greetz winnaar Website van het Jaar 2017

Consumenten hebben Greetz verkozen tot winnaar in de verkiezing “Website van het Jaar 2017” in de categorie “Shopping”. De webwinkel in persoonlijke verrassingen, zoals bloemen, chocolade en kaarten, nam de titel in ontvangst tijdens de “Website van het Jaar Award Night” op donderdag 23 november

Consumenten hebben Greetz verkozen tot winnaar in de verkiezing ‘Website van het Jaar 2017’ in de categorie ‘Shopping’. De webwinkel in persoonlijke verrassingen, zoals bloemen, chocolade en kaarten, nam de titel in ontvangst tijdens de ‘Website van het Jaar Award Night’ op donderdag 23 november.

De Website van het Jaar verkiezing is een online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland. In de periode van 18 september tot en met 26 oktober kon het Nederlandse publiek stemmen op zo’n 275 genomineerde websites. Websites worden beoordeeld op o.a. inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. Greetz.nl werd uitgeroepen tot populairste website in de categorie ‘Shopping’ en mag zich daarmee categoriewinnaar noemen. Greetz liet onder andere Bol.com, Coolblue, FonQ en Wehkamp achter zich. Het is overigens niet de eerste publieksprijs die Greetz in de wacht sleept. Eerder won Greetz bijvoorbeeld al meerdere keren een Thuiswinkel Award.

Greetz is van Nederlands marktleider in online echte wenskaarten, uitgegroeid tot hét platform voor persoonlijke verrassingen, zoals bloemen, wenskaarten, ballonnen, taarten, dranken en chocolade. Bestellen kan op elk moment van de dag via elk device. Kaarten en cadeaus die voor 22:00 uur besteld zijn, worden de volgende dag al bezorgd. Ook op zondag.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Meer resultaat uit je website halen: 18 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK