Greetz winnaar Website van het Jaar 2017

Consumenten hebben Greetz verkozen tot winnaar in de verkiezing “Website van het Jaar 2017” in de categorie “Shopping”. De webwinkel in persoonlijke verrassingen, zoals bloemen, chocolade en kaarten, nam de titel in ontvangst tijdens de “Website van het Jaar Award Night” op donderdag 23 november

Consumenten hebben Greetz verkozen tot winnaar in de verkiezing ‘Website van het Jaar 2017’ in de categorie ‘Shopping’. De webwinkel in persoonlijke verrassingen, zoals bloemen, chocolade en kaarten, nam de titel in ontvangst tijdens de ‘Website van het Jaar Award Night’ op donderdag 23 november.

De Website van het Jaar verkiezing is een online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland. In de periode van 18 september tot en met 26 oktober kon het Nederlandse publiek stemmen op zo’n 275 genomineerde websites. Websites worden beoordeeld op o.a. inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. Greetz.nl werd uitgeroepen tot populairste website in de categorie ‘Shopping’ en mag zich daarmee categoriewinnaar noemen. Greetz liet onder andere Bol.com, Coolblue, FonQ en Wehkamp achter zich. Het is overigens niet de eerste publieksprijs die Greetz in de wacht sleept. Eerder won Greetz bijvoorbeeld al meerdere keren een Thuiswinkel Award.

Greetz is van Nederlands marktleider in online echte wenskaarten, uitgegroeid tot hét platform voor persoonlijke verrassingen, zoals bloemen, wenskaarten, ballonnen, taarten, dranken en chocolade. Bestellen kan op elk moment van de dag via elk device. Kaarten en cadeaus die voor 22:00 uur besteld zijn, worden de volgende dag al bezorgd. Ook op zondag.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK