Nominaties Website van het Jaar 2019 bekend

Van 6 september tot en met 18 oktober 2019 kan het Nederlandse publiek haar stem uitbrengen op​ ​400 genomineerde websites. De winnaars worden op 20 november bekendgemaakt tijdens de feestelijke Website van het Jaar Award Night.

Wat is volgens het Nederlandse publiek de beste en populairste website van 2019? Het publiek kan in 37 categorieën zijn favoriet beoordelen op onder meer: inhoud, navigatie en ontwerp. In iedere categorie zijn twee prijzen te winnen: de Beste Website van het Jaar en de Populairste Website van het Jaar. De website met de hoogste kwaliteitsscore (inhoud, navigatie, ontwerp, aanbevelingsintentie) wordt beste website, en de award voor populairste website gaat naar de site met de meeste stemmen.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Multiscope, in samenwerking met Emerce. De Website van het Jaar-verkiezing behoort tot een van de grootste publieksonderzoeken van ons land. Eerdere winnaars waren onder andere: Tweakers, Buienradar, YouTube, Funda, ING, Google en UitzendingGemist.nl.

Op 20 november wordt in aanwezigheid van de grootste internetmerken van het land, tijdens een feestelijke awardshow, in AmsterDome bekendgemaakt welke Nederlandse organisatie volgens de Nederlandse consument de beste website van 2019 heeft.

De volledige lijst met genomineerden is te vinden op ​www.websitevanhetjaar.nl​.

Bron: Emerce

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK