Nominaties Canon Zilveren Camera bekend

nominatie-collage-2015De nominaties voor de Canon Zilveren Camera 2015 -de belangrijkste prijs voor fotojournalisten in Nederland- en de Prijs voor vernieuwende fotojournalistiek 2015 zijn bekend!

De winnaars worden aanstaande zaterdagavond 23 januari bekend gemaakt in Museum Hilversum.
Voor het publiek is de Canon Zilveren Camera tentoonstelling van zondag 24 januari tot en met zondag 28 februari in Museum Hilversum te zien. Daarmee start ook de tournee door ons land van deze belangrijke wedstrijd voor Nederlandse persfotografen. Hiervoor is een passende, moderne vormgeving bedacht; frames vallen als in een waterval naar beneden om te eindigen in een sokkel met een prijswinnende foto. En iedere bezoeker mag een poster van een winnende foto mee naar huis nemen!

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK