Nederlandse Greetz in Britse handen

Het Nederlandse Greetz.nl is overgenomen door de Britse Photobox Group. Greetz begon in 2004 als online wenskaartenservice. Consumenten kunnen op de site zelf een kaart samenstellen en vervolgens de gedrukte kaart laten versturen. Een web-to-printoplossing waarmee Greetz destijds een pionier was. Inmiddels heeft Greetz haar pakket uitgebreid, en levert het ook wijn, ballonnen en chocola. Ruim 1,3 miljoen klanten maken hier gebruik van.
Greetz blijft als zelfstandig merk bestaan onder de vleugels van Photobox Group, waartoe ook Moonpig, het Duitse posterXXL en het Spaanse Hofman behoren. Met deze verdere consolidatie in de markt wordt Photobox Group – dat al 12 miljoen klanten in 15 landen bedient – de grootste speler in Europa op de markt voor online wenskaarten en persoonlijke attenties per post.

Bron: parool.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK