Ikea-catalogus staat als een huis

Ikea-catalogusKomende weken verschijnt de Ikea-catalogus weer in 55 landen in een oplage van 190 miljoen stuks. De 290-pagina’s tellende catalogus zal in 38 talen en 76 verschillende versies verschijnen. Bij de productie zijn zeven papierleveranciers betrokken en de catalogus in 39 verschillende drukkerijen gedrukt. De Ikea-catalogus geldt al sinds jaar en dag als de grootste drukwerkorder voor catalogi ter wereld.
Waar het Zweedse meubelconcern tal van moderniseringen en marktaanpassingen doorvoert, blijft Ikea dus vasthouden aan de gedrukte catalogus als belangrijk(ste) marketing communicatie-uiting.

Bron: print.de

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK