Digitale kaart in je eigen handschrift

iPad-bezitters kunnen nu via Greetz.nl in hun eigen handschrift een persoonlijke groet schrijven op een digitale wenskaart. De gebruiker schrijft met de hand of een stylus op het scherm. Dat meldt Emerce.nl.
Natuurlijk is een digitale wenskaart sturen sneller, goedkoper en gemakkelijker dan een papieren kaart op de bus doen. Maar het grote nadeel is dat het vaak onpersoonlijker overkomt. Door de mogelijkheid in je eigen handschrift een persoonlijke groet te schrijven, wordt het opeens wel weer echt persoonlijk.
Eerder al kon een gebruiker via Greetz.nl kiezen uit 28 ‘handschriften’, nu kan hij echt in zijn eigen handschrift schrijven. Voor het personaliseren van digitale wenskaarten is het daarnaast al enige tijd mogelijk een gesproken boodschap of een foto toe te voegen.
In 2012 zijn via Greetz.nl 5 miljoen digitale wenskaarten verstuurd. Naast de site wordt de app steeds meer gebruikt hiervoor. De digitale wenskaarten kosten tussen de 2,- tot 2,50 euro.

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK