Etikettenproducent ASQ Group komt in Nederlandse handen

De Belgische ASQ Group, specialist in zelfklevende etiketten en verantwoordelijk voor onder meer de etiketten van biermerk Duvel, fuseert met de Nederlandse Optimum Group. Dat werd afgelopen week bekendgemaakt. Dankzij deze fusie ontstaat een groep, gespecialiseerd in etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen, met een omvang van bijna 75 miljoen euro omzet, 325 medewerkers en een up-to-date machinepark verspreid over verschillende locaties. Daarnaast wordt ASQ Group medeverantwoordelijk voor Express Printing Business (EPB). Optimum Group bestaat nu uit 7 bedrijven: Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal drukkerij Max. Aarts, W&R Etiketten, EPB (Express Printing Business, Wellen, België) , ASQ Group (Lummen) en Optimum Group Printing LLC, gevestigd in De Verenigde Staten.

Lees hier de PRstory die we maakten met Vila etiketten, dat aan de basis lag van de Optimum groep.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK