Verhoogd bod Xerox op HP afgewezen

Xerox bood 35 miljard aan voor de overname van HP. Dat deed zij door de aandeelhouders rechtstreeks te benaderen. Het bod werd gisteren afgewezen.

hp-logoHet ‘gevecht’ duurt al enige maanden en partijen lijken er niet uit te komen. Xerox kiest voor een aanvallende route, verhoogde het bod, stelde al een nieuwe directie samen, negeerde de bestaande directie door het bod rechtstreeks bij de aandeelhouders neer te leggen. Geen enkele poging is tot nu toe succesvol gebleken. HP sluit daarentegen de deur niet volledig en zegt op ‘eigen voorwaarden’ verder te willen praten. Daarmee is de strijd om de gunst van aandeelhouders nog niet voorbij.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK