Verhoogd bod Xerox op HP afgewezen

Xerox bood 35 miljard aan voor de overname van HP. Dat deed zij door de aandeelhouders rechtstreeks te benaderen. Het bod werd gisteren afgewezen.

hp-logoHet ‘gevecht’ duurt al enige maanden en partijen lijken er niet uit te komen. Xerox kiest voor een aanvallende route, verhoogde het bod, stelde al een nieuwe directie samen, negeerde de bestaande directie door het bod rechtstreeks bij de aandeelhouders neer te leggen. Geen enkele poging is tot nu toe succesvol gebleken. HP sluit daarentegen de deur niet volledig en zegt op ‘eigen voorwaarden’ verder te willen praten. Daarmee is de strijd om de gunst van aandeelhouders nog niet voorbij.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK