Netwerken en brandportals op Vakdag

Op woensdag 6 februari 2019 was het NBC Nieuwegein even het epicentrum voor grafische specialisten. Ondernemers uit Nederland en België kwamen bijeen voor een gezellig netwerkevent. Meteen bij binnenkomst stuitten de bezoekers op de gezamenlijke stand van Prindustry en CHILI Publish.

prindustry vakdagHet team van softwareontwikkelaar Prindustry, bekend geworden met de WhiteLabelShops, promootte enthousiast een andere toepassing van het platform: de brandportal.
Wat is deze brandportal nu precies? Marc Bomas: “Je krijgt een webomgeving voor je klant waarin ze al hun producten kunnen bestellen in de eigen huisstijl. CHILI is één van de Prindustry partners die een geavanceerde editor voor de templates kan verzorgen.” De toepassingen van het platform kon op de Vakdag op veel interesse rekenen. Met vele goede gesprekken was het Prindustry beursrecept dan ook weer met alle ingrediënten aanwezig: software, innovatie en gezelligheid!

Foto’s: Giuseppe Toppers

Connect met Prindustry!

prindustry vakdagprindustry vakdagprindustry vakdag

 

 

..

..

 

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK