Netwerken en brandportals op Vakdag

Op woensdag 6 februari 2019 was het NBC Nieuwegein even het epicentrum voor grafische specialisten. Ondernemers uit Nederland en België kwamen bijeen voor een gezellig netwerkevent. Meteen bij binnenkomst stuitten de bezoekers op de gezamenlijke stand van Prindustry en CHILI Publish.

prindustry vakdagHet team van softwareontwikkelaar Prindustry, bekend geworden met de WhiteLabelShops, promootte enthousiast een andere toepassing van het platform: de brandportal.
Wat is deze brandportal nu precies? Marc Bomas: “Je krijgt een webomgeving voor je klant waarin ze al hun producten kunnen bestellen in de eigen huisstijl. CHILI is één van de Prindustry partners die een geavanceerde editor voor de templates kan verzorgen.” De toepassingen van het platform kon op de Vakdag op veel interesse rekenen. Met vele goede gesprekken was het Prindustry beursrecept dan ook weer met alle ingrediënten aanwezig: software, innovatie en gezelligheid!

Foto’s: Giuseppe Toppers

Connect met Prindustry!

prindustry vakdagprindustry vakdagprindustry vakdag

 

 

..

..

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK