Samenwerking Four Pees en Pragmeta

Four Pees is een bekend Belgisch distributeur van uiteenlopende software voor de printindustrie en ruim 13 jaar actief in de branche. Pragmeta is actief op het gebied van automatisering van met name order-intake en het automatiseren van workflows met o.a. Enfocus Switch, PitStop, callas pdfToolbox en InSoft Imp.

Beide bedrijven gaan intensief samenwerken om het totaalaanbod aan de branche te verbreden en integraal te kunnen aanbieden, al dan niet binnen de online web-to-print oplossingen van FourPees. FourPees (onder leiding van CEO Tom Peire) distribueert haar oplossingen wereldwijd via resellers, consultants en integrators.

Peter Claes, directeur van Pragmeta, is met zijn bedrijf al 10 jaar actief in de markt, en heeft met het onboarding platform Metaboard vooral de taken binnen de orderbegeleiding sterk vereenvoudigd. FourPees zal binnen de samenwerking vooral energie steken in de verdere ontwikkeling van Metaboard.

Foto homepage: FourPees/Pragmeta

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK