EFI lanceert vernieuwde VUTEK LED roll-to-roll inkjetprinters

De nieuwe EFI™ VUTEk® D3r en D5r LED-inkjetprinters maken gebruik van veel van de geavanceerde mogelijkheden van EFI’s zeer succesvolle VUTEk 3r+ en 5r+ printers en bieden een oplossing voor het middensegment voor een nog grotere verscheidenheid aan hoogwaardige toepassingen, dankzij de combinatie van witte en heldere inkten en de Museum-printmodus.

De nieuwe printerlijn ondersteunt ook de unieke collectie opties voor VUTEk roll-to-roll LED-printers en biedt zo een volledig systeem voor een hogere efficiëntie en een lagere total cost of ownership.

vutek-efi-dr3-5

De VUTEk D3r, die tot 2.196 vierkante meter per uur print, maakte zijn wereldwijde debuut op de EFI Connect gebruikersconferentie, 21-24 januari in Las Vegas, en maakt zijn Europese debuut op het EFI EMEA Ignite evenement op 29 januari in Brussel, België.

bron: persbericht

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK