EFI lanceert vernieuwde VUTEK LED roll-to-roll inkjetprinters

De nieuwe EFI™ VUTEk® D3r en D5r LED-inkjetprinters maken gebruik van veel van de geavanceerde mogelijkheden van EFI’s zeer succesvolle VUTEk 3r+ en 5r+ printers en bieden een oplossing voor het middensegment voor een nog grotere verscheidenheid aan hoogwaardige toepassingen, dankzij de combinatie van witte en heldere inkten en de Museum-printmodus.

De nieuwe printerlijn ondersteunt ook de unieke collectie opties voor VUTEk roll-to-roll LED-printers en biedt zo een volledig systeem voor een hogere efficiëntie en een lagere total cost of ownership.

vutek-efi-dr3-5

De VUTEk D3r, die tot 2.196 vierkante meter per uur print, maakte zijn wereldwijde debuut op de EFI Connect gebruikersconferentie, 21-24 januari in Las Vegas, en maakt zijn Europese debuut op het EFI EMEA Ignite evenement op 29 januari in Brussel, België.

bron: persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK