Orderintake Heidelberg in eerste negen maanden iets lager dan in vorige boekjaar

Met een ‘orderintake’ van 1,9 miljard euro in het gebroken boekjaar 2019/2020 van april 2019 tot en met
31 december, heeft Heidelberg het net iets minder gedaan in vergelijking tot die periode in 2018. Toen boekte het bedrijf een ‘orderintake’ resultaat van 1,912 miljard euro.

Het derde kwartaal (dus tot en met het einde van dit jaar) steeg van 606 miljoen euro naar 636 miljoen euro voor wat betreft de ‘orderintake’. Voor het hele boekjaar ligt de gerealiseerde omzet op 1,690 miljard euro, het jaar daarvoor was dat nauwelijks meer met 1,693 miljard euro.

Volgens een gepubliceerd persbericht doen vooral China en de Verenigde Staten het goed. Europa blijft achter, met name in thuisland Duitsland, maar ook in het door Brexit geplaagde
Groot-Brittanië. Ondanks de redelijke stabiele ontwikkeling van de cijfers, zegt ook Heidelberg dat de marktontwikkelingen moeizaam zijn.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK