Cijfers Heidelberg positief

Heidelberg is het boekjaar 2018/2019 begonnen met een groei van de omzet en van het resultaat. In het eerste kwartaal (1 april tot en met 30 juni) namen de binnenkomende orders met 6% toe tot € 665 miljoen. Het orderboek groeide met 18 procent tot € 714 miljoen (vorig jaar: € 603 miljoen), vooral in de zogenaamde ‘life cycle business’, d.w.z. diensten en verbruiksgoederen. Volgens Heidelberg werden de eerste inkomsten uit de gesloten abonnementsovereenkomsten reeds in het eerste kwartaal gegenereerd, waarvan wordt verwacht dat zij gedurende de looptijd van doorgaans vijf jaar terugkerende inkomsten zullen genereren.

Heidelberg groeide in het eerste kwartaal van het jaar ook in zijn traditionele activiteiten, met een totale omzetstijging van 9 procent tot 541 miljoen euro, ondanks wisselkoerseffecten. Bij vergelijkbare wisselkoersen zou de omzet met ongeveer 11 procent zijn gestegen. Bron: print.de

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK