Service2Sales komt in Britse handen

BB160714 service2salesHet Britse Info Technology Supply (ITS), leverancier van print management-, e-resource management-, kostenherstel- en boekingsoplossingen heeft de Nederlandse firma Service2Sales aangekocht. Het in Leusden gevestigde bedrijf biedt verschillende printoplossingen.
Door deze aankoop breidt ITS zijn Europese sales- en ondersteuningsnetwerk uit. Service2Sales, dat dit jaar vijftien jaar bestaat, blijft als een zelfstandige unit functioneren. De organisatie werkt samen met 92 resellers, print verkopers en it-organisaties binnen de Benelux. Het Nederlandse bedrijf is actief in de sectoren onderwijs, overheid, zorg, verzekeringen en in de financiële en juridische branche. Info Technology Supply is opgericht in 1988, het hoofdkantoor zetelt in het Britse Harrow. Het bedrijf is actief in Noord-Amerika en Europa.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK