LifePrint: met AR foto’s tot leven brengen

Met LifePrintLifePrint Augmented Reality Photos kun je een foto weer in een bewegend beeld veranderen. Het lijkt een beetje op de Harry Potter-foto’s die ook bewegen.
Het werkt als volgt: je maakt een frame (foto) van een video. Deze stuur je naar de draadloze LifePrint, een klein fotoprintertje. Via de augmented reality Hyperphoto software app op je smartphone, kun je de geprinte foto scannen en de video zal zich afspelen op je smartphone. Bekijk ook de video om te zien hoe het werkt. Je kunt de foto ook doorsturen via social media naar vrienden die ook LifePrint-gebruiker zijn.
Noot van de redactie: een leuke gadget, technisch best knap, maar je vraagt je wel af ‘waarom al die moeite doen en niet gewoon het videootje doorsturen.’

Bron: drupa

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK