Viscom gaat in mei ‘gewoon’ door

Reed Exhibitions in Duitsland laat weten dat Viscom ‘gewoon’ doorgaat van 18-20 mei van dit jaar. Ze zien in corona geen argumenten meer het event nog een keer te verzetten.

Aanvankelijk stond Viscom (samen met PromoTex Expo en PSI) gepland voor 12 tot 14 januari van dit jaar. De gecombineerde beurs met drie titels bedient de markt van sign-, textiel-kleding en promotionele producten.

Beurs wel wat kleiner door een aantal afzeggingen.

De organisatie realiseert zich echter dat digitale aanvullingen door exposanten en bezoekers worden gewenst. Daarom wordt de ‘Digital Friday’ aan het programma geplakt. Dit betreft een herhaling van een al eerder gepresenteerd digitaal programma.

Inreisbeperkingen Duitsland

Het event vindt plaats in Düsseldorf, dus zeker aantrekkelijk voor de Nederlandse markt. Maar de beperkingen die vanuit het RIVM thans zijn opgelegd, maken een keuze om wel te gaan, wat lastiger. Het huidige advies van het kabinet is om niet af te reizen naar Duitsland. In Duitsland gelden zelf ook de nodige restricties.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK