Happy Monday: Nationale Complimentendag

Vandaag geen ‘Blue’ maar ‘Happy Monday’! Al 19 jaar vindt op 1 maart de Nationale Complimentendag plaats in Nederland.

Nationale Complimentendag

Een dag waarvan het succes nu eens niet gekocht kan en mag worden. Het gaat om woorden in plaats van cadeaus. Hans Poortvliet, initiatiefnemer van deze dag: “Sta vandaag eens bewust stil bij wat er in jouw omgeving allemaal (wel) goed gaat en laat degenen die daar verantwoordelijk voor zijn eens (extra) jouw waardering blijken. (..) Een gebrek aan erkenning en waardering is overigens ook steevast de nummer 1 reden waarom werknemers gedemotiveerd raken en ontslag nemen, vrijwilligers stoppen met hun belangrijke bijdrage aan onze maatschappij en ook het merendeel van (privé) relaties stuk lopen. Alhoewel dit gemis natuurlijk niet met één dagje ‘extra aandacht’ gecompenseerd kan worden, kan het, zeker nu, geen kwaad om op 1 maart weer even extra stil te staan bij het belang van persoonlijke aandacht en waardering. Zie deze dag dan ook maar puur als een jaarlijks geheugensteuntje.”

Promoot complimenten geven en print deze poster!
Op social media kun je meedoen met de hashtag #complimentendag. 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK