Creatieve sector wordt uitgedaagd tijdens Meet-up sessies van Adobe Certified Experts op Sign & Print Expo 2019

De creatieve sector is zich niet altijd bewust van de mogelijkheden die sign en print te bieden hebben. Sign & Print Expo 2019 pakt groots uit om dit onder de aandacht te brengen bij de creatieve sector; grafische vormgevers, art directors, marketeers en brand owners, door op de beursvloer een interactieve meet-up room in te richten. Drie dagen lang vinden hier stand-up workshops/sessies plaats die betrekking hebben op de diversiteit aan tools die Adobe beschikbaar stelt voor de creatieve industrie. Adobe Certified Experts staan hier voor bezoekers klaar om hun vraagstukken te beantwoorden en deze om te zetten in interactieve sessies.

Tijdens verschillende sessies zien bezoekers verschillende nieuwe toepassingen van Adobe’s Creative Cloud. Denk hierbij aan de nieuwste functies van bekende software als Illustrator, InDesign en Photoshop, maar ook nieuwe mobiele apps. Een ander onderdeel in deze sessies is het maken van combinaties tussen software als Illustrator en Animate.

Het betreft een ‘bring your own device’ concept waarbij de mogelijkheid wordt geboden aan bezoekers om direct vragen te stellen aan deze experts. Geen device? Geen nood. Deze experts weten de bezoekers eindeloos te inspireren met de nieuwste innovaties die Adobe te bieden heeft. Breng een bezoek aan Sign & Print Expo 2019, neem een kijkje in de meet-up room en laat je inspireren door één van deze Adobe experts.

Dinsdag 26 maart: Bart van de Wiele – Adobe Senior Consultant

Bart specialiseert zich in Adobe oplossingen zoals Adobe Creative Cloud, Adobe Document Cloud en Adobe Stock. Gewapend met 17 jaar ervaring als designer en consultant informeert en helpt hij organisaties hun software deployment en design workflow te optimaliseren. Bovendien spreekt Bart regelmatig tijdens conferenties in Europa en de Verenigde Staten.

Woensdag 27 maart: Rob de Winter – Adobe Certified Instructor

Rob de Winter is Adobe Certified Instructor, ontwerper, fotograaf en muzikant/songwriter. Rob vindt het delen van zijn passie voor design en technologie het leukste om te doen. Dat doet hij bijvoorbeeld door het geven van (Adobe)-trainingen bij zijn bedrijf DWM Trainingen, maar ook als spreker op conferenties als Adobe MAX.

Donderdag 28 maart: Peter Villevoye – Adobe Certified Instructor

Peter is al jarenlang een bekend gezicht in de creatieve indsutrie. Hij geeft les en maakt zich schuldig aan een andere vorm van kennis-exhibitionisme, te weten: lezingen, presentaties en demo’s voor o.a. Adobe. Peter mag zich dan ook met recht een Adobe Certified Instructor noemen.

Adobe kennissessies Expo Theater

Naast de meet-up room geven de Adobe experts ook kennissessies in het theater. Op dinsdag 26 maart 2019 geeft Bart van de Wiele een tweetal kennissessies in het Expo Theater én woensdag 27 maart 2019 zullen Rob de Winter en Peter Villevoye het programma in de avond afsluiten.

Openingstijden Sign & Print Expo 2019

Sign & Print Expo is op 26, 27 en 28 maart 2019 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. Op 26 en 27 maart is de vakbeurs geopend van 13.00 tot 21.00 uur en op 28 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.signprintexpo.nl.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK