Printmediabanen.nl in alfa van start

De nieuwe website printmediabanen.nl is vanaf deze week van start gegaan voor een langdurige testperiode waarin de functionaliteit zal worden getest, samen met de ontwikkeling van het businessmodel in samenwerking met partners en de markt.

De vraag naar de naar schatting 300-500 in te vullen vacatures binnen de branche is niet gebundeld zichtbaar, om zowel de branche maar ook de spelers daarbuiten te kunnen laten zien dat de branche weer groeit. Overal staan plukjes van 10-30 vacatures. Printmediabanen.nl moet hét platform worden waarin vraag en aanbod van de branche bij elkaar komen. Het businessmodel zal in samenwerking met alle belanghebbenden worden ontwikkeld. Voorlopig kunnen werkgevers zonder kosten hun vacatures laten plaatsen. In de komende weken wordt de functionaliteit verder uitgebreid, zodat zowel werkgevers als werkzoekenden hun eigen gegevens kunnen beheren.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK