Santpoorts bedrijf Kopie-Druk verkoopt corona sneltest via ‘kaartenautomatiek’

Een paar weken geleden viel het Santpoortse bedrijf al op door de installatie van een automatiek buiten de winkel. Het pand in de Hoofdstraat wordt gezien als niet noodzakelijke winkel. Om toch wat omzet te maken werd een automatiek geïnstalleerd met daarin vooral wenskaarten die het bedrijf zelf print.

Kopie Druk Automatiek

Het was de ultieme methode om het bedrijf ‘open te houden’ in het coronatijdperk. Om corona een extra accent te geven, kocht de ondernemer een aantal corona-zelftestkits in, die in de regio nog niet verkrijgbaar zijn bij drogist of apotheek. De sneltest kost 12,95 euro, de koper krijgt er drie mondkapjes bij en ook nog drie wenskaarten. Mieke Mes, mede-eigenaar van
Kopie-Druk, zegt dat er enthousiast wordt gereageerd op de actie. “De automatiek was al een succes met onze wenskaarten, deze actie versterkt dat succes. Natuurlijk hopen we dat de drie gratis kaarten onze klanten ook aanzetten nog eens langs te komen om kaarten te kopen.”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK