De Groningse drukker Martijn ten Pas maakt raamposter ‘Samen Sterk Tegen Corona’

Martijn ten Pas bedacht in de actie ‘Samen Sterk Tegen Corona’ door middel van een aansprekende raamposter, om hulp aan te bieden of juist om hulp te vragen. Door middel van een in te vullen telefoonnummer worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht.

raamposter-coronaNaast de posters maakte hij een website, waar te lezen is dat de poster inmiddels 1000 keer is aangevraagd. De A3 poster is gratis aan te vragen via de website. Wel wordt een vrijwillige donatie gevraagd voor de verzendkosten.

De hulp kan bijvoorbeeld worden gevraagd voor: vuilnis buiten zetten, wandelen met de hond, boodschappen doen of pakketjes ophalen. Daarmee is de actie vooral bedoeld om geïsoleerde ouderen een handje te helpen. Een zeer lovenswaardig initiatief.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK