HuigHaverlag Printing samen verder met MarcelisDekave

Door de overname van de aandelen MarcelisDekave BV in Alkmaar door de houdstermaatschappij Huig Exploitatie BV van HuigHaverlag Printing BV in Wormerveer, is een sterke combinatie ontstaan in Grafisch Nederland.

Algemeen directeur Chris Knip bij de Fujifilm Jet Press 720S

Door de zusterorganisaties HuigHaverlag Printing en MarcelisDekave zal een nauwe samenwerking tot stand worden gebracht. Deze samenwerking kent vele voordelen. De klanten van beide bedrijven kunnen een nog bredere dienstverlening verwachten met aanzienlijk meer mogelijkheden op het gebied van full-service in de Grafimedia Branche. Er is een uitgebreide ICT-afdeling waar o.a. klantgerichte softwarepakketten en webshoptoepassingen worden ontwikkeld.

Algemeen directeur Chris Knip: “twee sterke merken onder één paraplu!”

Met een modern machinepark wordt er geproduceerd door middel van diverse technieken: drukken in offset, printen op digitale persen in zowel xerografie als inkjet en large format printing. Een grote fulfilment afdeling zorgt voor nabewerking, verwerking, verpakken en verzenden, maar ook warehousing en orderpicking. Ook is er de beschikking voor beide ondernemingen over de activiteiten van een uitgeverij, een multidisciplinaire ontwerpstudio en een afdeling online marketing. Begin 2020 wordt de productie van MarcelisDekave ondergebracht bij Huighaverlag Printing, waardoor er een nog grotere efficiency bereikt wordt. De ontwerpstudio, de uitgeverij en de afdeling online marketing blijven in Alkmaar. De bekende contactpersonen van beide BV’s blijven het vaste aanspreekpunt.

Binnenkort een uitgebreid interview met Chris Knip op de website van printmedianieuws.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK