Rikken Print en DPN samen verder

samenwerkenRikken Print in Gendt en DPN druk en print Nederland in Nijmegen zijn per 1 oktober samengegaan onder de naam DPN-Rikken Print. De bedrijven concentreren alle productiemiddelen samen met de administratieve en technische afdelingen op een centrale locatie aan de Kerkenbos in Nijmegen. De nieuwe combinatie bestrijkt vooral de KAN-regio (Arnhem-Nijmegen). DPN-Rikken print biedt werk aan 31 mensen. De driekoppige directie van DPN-Rikken Print wordt gevormd door René Jeurissen (DPN), Theo Basten en Antoine Haggenburg.
Bij DPN-Rikken Print ligt de nadruk op digitaal drukken en printen, offsetdruk en sign. Het bedrijf verzorgt printing on demand, web-based bestel- en werktechnieken en online shopping. Zo wordt data van opdrachtgevers via publishing technieken gekoppeld aan druk- of printwerk.
Bron: DPN


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK