Rikken Print en DPN samen verder

samenwerkenRikken Print in Gendt en DPN druk en print Nederland in Nijmegen zijn per 1 oktober samengegaan onder de naam DPN-Rikken Print. De bedrijven concentreren alle productiemiddelen samen met de administratieve en technische afdelingen op een centrale locatie aan de Kerkenbos in Nijmegen. De nieuwe combinatie bestrijkt vooral de KAN-regio (Arnhem-Nijmegen). DPN-Rikken print biedt werk aan 31 mensen. De driekoppige directie van DPN-Rikken Print wordt gevormd door René Jeurissen (DPN), Theo Basten en Antoine Haggenburg.
Bij DPN-Rikken Print ligt de nadruk op digitaal drukken en printen, offsetdruk en sign. Het bedrijf verzorgt printing on demand, web-based bestel- en werktechnieken en online shopping. Zo wordt data van opdrachtgevers via publishing technieken gekoppeld aan druk- of printwerk.
Bron: DPN


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK