Grafici sponsoren Alpe d’HuZes magazine

alpe-dhuzesStudenten van het Grafisch Lyceum Utrecht (GLU) hebben met trots hun gedrukte magazine Alpe d’HuZes mogen presenteren tijdens de landelijke uitreiking van de cheque door deze organisatie op 2 oktober bij de Expo in Hoevelaken. De studenten Vormgeving maakten in juni van dit jaar tijdens de Alpe d’HuZes-week een dagelijkse online dagkrant, waarin zij de deelnemers en het thuisfront op de hoogte hielden. Na te zijn overladen met reacties hebben de studentes dit een vervolg gegeven door een gedrukt magazine te maken. Zij wisten zich gesteund door initiatiefnemer Toob Alers (voorzitter van de VKGO en eigenaar van Buro Toob), Xerox en het GLU. Bert Storm, freelance drukker, drukkerij Zalsman en Antalis sponsorden de realisatie hiervan; er zijn 3.500 exemplaren van het 32-pagina’s tellende magazine gedrukt.
Bron: Uitleg (ledenmagazine VKGO)


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK