Digitale dagkrant Alpe d’HuZes

Alpe d'Huzes

Xerox en partner Xtandit, sponseren dit jaar de Alpe d’HuZes door het beschikbaar stellen van FreeFlow Digital Publisher. Om de digitale dagkrant te maken werken ze samen met het Grafisch Lyceum Utrecht (GLU) en Buro Toob. Eigenaar Toob Alers van Buro Toob is de actieve en inspirerende voorzitter van het VKGO.

Studenten van de GLU krijgen zo de kans om ervaring op te doen in hun vakgebied. En samen zorgen ze ervoor dat deelnemers, thuisfront en geïnteresseerden nieuws en achtergrondverhalen krijgen. In de nieuwsbrieven zitten heel veel links naar aanverwante websites en onderwerpen.

Met deze sponsoring hebben ze een bijdragen kunnen leveren aan het doel van de Alpe d’Huzes: zes keer de berg op fietsen en op die manier zo veel mogelijk geld inzamelen om via extra onderzoek kanker de wereld uit te helpen. Opgeven is daarbij geen optie!

Uiteraard willen ze hiermee grafische bedrijven laten zien hoe eenvoudig je het maken van digitale publicaties kunt toevoegen aan je dienstverlening, waarbij je gebruik maakt van dezelfde workflow als voor je hard copy drukwerk dankzij de volledige integratie met FreeFlow Core.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK