Zomerborrel CMBO in teken van 3D printing

cmboOp donderdag 25 juni staat de jaarlijkse CMBO Zomerborrel geheel in het teken van 3D printing en de impact daarvan, ook op de grafische- en communicatie-industrie.

De Zomerborrel vindt plaats in het Museum voor Communicatie in Den Haag, waar op dit moment ‘GO3D’te zien is, de eerste tentoonstelling in Nederland die het belang en de impact van 3D printing in de volle breedte laat zien. De tentoonstelling kijkt terug naar de ontstaansgeschiedenis van 3D printing, maar werpt ook een blik op de toekomst. Naast een demonstratie van 3D printers krijgen bezoekers de meest uiteenlopende objecten te zien die met behulp van printers zijn gemaakt.
De CMBO Zomerborrel bestaat uit drie delen: een rondleiding over de tentoonstelling ‘GO3D’, een uitgebreide, interactieve forumdiscussie over de impact van 3D printing en we sluiten uiteraard af met een gezellige netwerkborrel. De toegang is gratis.

Waar:            Museum voor Communicatie, Zeestraat 82, 2518 AD Den Haag vanaf 15.30 uur
Aanmelden via: http://www.cmbo.nl/evenementen
Meer info: info@cmbo.nl

 

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK