Tentoonstelling over 3D-printing in Museum voor Communicatie

Museum-voor-communicatie-590x260Het Museum voor Communicatie aan de Zeestraat in Den Haag presenteert ‘GO3D’, de eerste tentoonstelling in Nederland die het belang en de impact van 3D-printing in de volle breedte laat zien.

Wat is het, waar wordt het toegepast en welke invloed heeft 3D-printing bijvoorbeeld op de relatie tussen producent en consument? Het Museum voor Communicatie toont naast de huidige stand van zaken ook een blik op de toekomst.

De tentoonstelling is tot oktober 2015 te zien in het Museum voor Communicatie.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK