Bijzondere tentoonstelling Nederlands Drukkerij Museum

Als je van de legendarische strips Olivier B. Bommel houdt, kun je vanaf zaterdag 19 januari terecht bij het Nederlands Drukkerij Museum in Etten-Leur. Op die dag is namelijk de opening van Maarten Toonder ‘een uniek dubbeltalent.’ Ook als je minder geïnteresseerd bent in Bommel, maar wel in het ambacht van drukker, is een bezoek aan Etten-Leur de moeite  waard. Het museum biedt alles over het ambacht van boekdrukker en boekbinder, en heeft hiervoor 22 ‘oude’ persen en 5 zetmachines tentoongesteld, die nog werken ook. Een uitje voor het hele gezin, want kinderen mogen er zelf letters zetten en drukken.

Bron: Stadsbladbreda/Nederlands Drukkerij Museum

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK