CMBO bijeenkomst over ‘digitale duurzaamheid’

Op donderdag 24 mei houden CMBO, NVBA (Netwerk voor Bedrijfsmatig Archiveren) en Xplor Nederland in het Nationaal Archief in Den Haag een bijeenkomst over ‘digitale duurzaamheid’. Het onderwerp digitale duurzaamheid krijgt steeds meer aandacht. Enerzijds door naderende wetgevingen (onder andere AVG), anderzijds door de toenemende hoeveelheid digitale informatie. Hoe zorg je ervoor dat de digitale documenten die je nu maakt ook in de toekomst vindbaar en leesbaar zijn? Hiermee rekening houden heeft gevolgen voor de manier hoe (klant)communicatie wordt geproduceerd, ontvangen, ontsloten, opgeslagen en geraadpleegd. Drie sprekers kijken naar dit onderwerp, elk vanuit hun eigen invalshoek. Samen nemen ze je mee langs de gehele productieketen – van probleemstelling tot mogelijke oplossingsrichting(en). Aanmelden via de website.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK