Kunstmatige intelligentie in nieuwe koers van Adobe

Softwarefabrikant Adobe gaat zijn investeringen op het gebied van kunstmatige intelligentie flink uitbreiden. Dat zei CTO Abhay Parasnis in Londen op de Adobe Summit, het jaarlijkse marketingcongres dat zo’n 5000 klanten uit heel Europa trekt. Adobe Sensei is het onderliggende platform van Adobe voor kunstmatige intelligentie (AI), waarmee ook de creatieve software van Adobe, zoals: Photoshop, Illustrator, Indesign, Premiere en After Effects kan worden verrijkt. Zo worden objecten automatisch herkend en waar nodig beeldelementen gecorrigeerd.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK