‘GO3D’; wat kunnen grafici met 3D-printen?

800_carbon3dOp donderdag 25 juni organiseert het CMBO haar jaarlijkse zomerborrel met dit keer als thema 3D-printen. Grafisch ondernemers die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van 3D-printen kunnen in het Museum voor Communicatie in Den Haag hun hart ophalen. Op deze locatie voor de zomerborrel is op dit moment de tentoonstelling ‘GO3D’ over de impact van 3D-printen te zien en er worden demonstraties gegeven. Bezoekers van de CMBO Zomerborrel krijgen een rondleiding en er vindt interactieve forumdiscussie plaats, afgesloten door een gezellige netwerkborrel. Het begint donderdag 25 juni om 16.00 uur. Aanmelden kan via cmbo.nl

Lees ook: Zomerborrel CMBO in teken van 3D printing


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK