Snackbar ‘automatiek’ voor de verkoop van drukwerk

In de Hoofdstraat in het dorp Santpoort-Noord (gemeente Velsen) is het bedrijf Kopie-Druk Santpoort gevestigd. Op het oog een gewone winkel, die vanwege de coronaregels niet ‘gewoon’ open mag. De eigenaar bedacht een creatieve manier om de verkoop van wenskaarten een impuls te geven.

Hoe kleinschalig de opzet van de winkel ook is, de eigenaar is bijzonder creatief met het aanbod in zijn webshop. Hij is daarbij volledig gericht op een gepersonaliseerd aanbod van vooral textielproducten en cadeaus. Weliswaar in een klein behapbare hoeveelheid, gericht op een lokaal publiek en overigens ook de geringe omvang van het bedrijf.

Opvallend

Wie de winkel in de Hoofdstraat bezoekt ziet echter een ‘automatiek’ die je nog kent van de ouderwetse snackbar en tegenwoordig nog bij Febo-zaken. Zijn collectie wenskaarten kies je in de etalage en betaal je contactloos en haal je dus uit de automatiek, die hij voor dit doel huurde.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK