Vandaag geen krantedities in print

Dat veel kranten vandaag niet in print verschijnen – en verspreid kunnen worden – heeft natuurlijk alles te maken met het stormachtige sneeuwweer waar Nederland momenteel mee te maken heeft. Het gaat in ieder geval om De Volkskrant, het AD en De Telegraaf. De kranten zijn wel digitaal te lezen.

Newspaper 943004 1920

De Telegraaf laat weten op haar website: “Het is helaas niet mogelijk om de printeditie van De Telegraaf maandag te verspreiden en aan huis te bezorgen bij onze abonnees. Een dergelijke onderbreking van de dagbladdistributie, als gevolg van extreme weersomstandigheden, is zeer uitzonderlijk.”

“Verschillende vervoersbedrijven waarmee wij samenwerken hebben ons in de loop van de dag laten weten dat ze hun chauffeurs niet op pad willen sturen,” zegt Gerda van der Poel, directeur bezorging van DPG Media, uitgever van onder meer het AD. 

De papieren versies van de kranten zijn online op de websites van de kranten te lezen – in enkele gevallen zelfs zonder inlog en dus gratis.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK