Gedrukte oplages grote kranten blijven dalen

Landelijke kranten De Telegraaf. ANP KOEN VAN WEELDe papieren oplages van de grootste Nederlandse dagbladen zijn in het eerste kwartaal verder gedaald vergeleken met een jaar eerder. Dat blijkt uit cijfers die onderzoeksinstituut HOI vandaag heeft gepubliceerd. De betaalde gedrukte oplage van De Telegraaf, de grootste krant van ons land, nam met 5,9 procent af tot 454.543 stuks. Het AD bracht 353.816 papieren kranten aan de man, 6,3 procent minder dan in het eerste kwartaal van 2013. De betaalde papieren oplage van De Volkskrant daalde met 6 procent tot 223.774 kranten.
Bron: ANP

Lees ook: advertentie-inkomsten kranten dalen

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK