Gedrukte oplages grote kranten blijven dalen

Landelijke kranten De Telegraaf. ANP KOEN VAN WEELDe papieren oplages van de grootste Nederlandse dagbladen zijn in het eerste kwartaal verder gedaald vergeleken met een jaar eerder. Dat blijkt uit cijfers die onderzoeksinstituut HOI vandaag heeft gepubliceerd. De betaalde gedrukte oplage van De Telegraaf, de grootste krant van ons land, nam met 5,9 procent af tot 454.543 stuks. Het AD bracht 353.816 papieren kranten aan de man, 6,3 procent minder dan in het eerste kwartaal van 2013. De betaalde papieren oplage van De Volkskrant daalde met 6 procent tot 223.774 kranten.
Bron: ANP

Lees ook: advertentie-inkomsten kranten dalen

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK