Eindhovense Drukkerij in de spotlight

Het Eindhovens dagblad schreef een interessant artikel over drukkerij VrijdagAl 115 jaar drukt het bedrijf sigarenbandjes en zelfs nu maakt het nog meer dan de helft van de omzet uit. Steeds meer verlegd Vrijdag Premium Printing zijn grenzen naar Luxe verpakkingen.

Vrijdag Premium Printing Opusx

Volgens directeur Henk Nauta worden er nog steeds sigaren gerookt. Sigaretten zijn steeds minder gewild, maar het ‘premium roken’ is, zoals hij zegt, ‘stabiel’. De liefhebber gaat nog graag zitten voor een cognac en een sigaar. “Het is even een moment voor jezelf. In Nederland is het een kleine markt, maar zeker in de Verenigde Staten en ook in Duitsland, Italië, Spanje en Engeland worden veel sigaren verkocht.”

Volgens Nauta is er tijdens de pandemie een toenemende vraag naar luxe verpakkingen, iets waar het bedrijf met zijn 115 werknemers graag op inspeelt.

Bron: Eindhovens Dagblad

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK