Een babybox van duurzaam karton

Een box van karton is niet het eerste waar je aan denkt als je aan de slag gaat met het babyproof maken van je huis. Toch is HAP Paper Babybox gemaakt van precies dat. De minimalistische kartonnen box kun je personaliseren en recyclen.

Hap Babybox

HAP Paper Babybox is een duurzame en veilige box van karton waar kindjes in kunnen slapen en spelen. Door het stevige karton is de box heel sterk en toch licht in gewicht, waardoor je de box makkelijk kunt verplaatsen. HAP Paper Babybox heeft drie standen, zodat de box meegroeit van baby tot peuter.

Designer Ardie van Bommel ontwierp HAP tijdens haar zwangerschap. De bodemplaat van dit product is bedrukt met een wereldkaartprint. Om de werelddelen met elkaar te verbinden is er een weg op getekend. Onderweg kom je speelse illustraties tegen, zoals flamingo’s, cactussen en koeien, waardoor de box nóg leuker wordt om in te spelen. Je kunt de box ook personaliseren door er een woord, naam of zin op te laten drukken.

De box voldoet aan de veiligheidseisen die de wetgeving stelt en heeft alle benodigde normen behaald. Er is bewust gekozen voor meerlaags, gekarteld karton zodat de kleintjes zich er niet aan snijden. Zowel de box als de verpakking zijn duurzaam geproduceerd in Nederland, bevatten geen afvalstoffen en kunnen volledig worden gerecycled.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK