Duurzame, houten boekomslag bij Tomorrow’s Timber Talks

De Tomorrow’s Timber Talks zijn er voor bouwprofessionals om de vele toepassingsmogelijkheden van PEFC-gecertificeerd hout als bouwmateriaal te bespreken.

Organisatoren Pablo van der Lugt (Green Matters/TU Delft) en Atto Harsta (Aldus bouwinnovatie/de Bouwcampus) schreven daarvoor gezamenlijk het boek: Tomorrow’s Timber. Speciaal voor PEFC maakten zij een gepersonaliseerde versie van het boek en deze versie is nu nóg fraaier geworden met een duurzame, houten boekomslag.

Video over de productie van het nieuwe houten omslag door De Bouwloods.

Pefc

De Bouwloods uit De Meern – een stichting die mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de kans biedt werkervaring op te doen – heeft een speciale omslag gemaakt van PEFC-gecertificeerd LVL (Laminated Veneer Lumber) van de firma Metsä Wood. Deelnemende organisaties aan de Tomorrow’s Timber Talks krijgen na afloop woodybags om te verspreiden onder de werknemers, met daarin onder meer dit duurzame exemplaar van het besproken boek.

Wil je meer informatie over de Tomorrow’s Timber Talks of je gelijk aanmelden? Dat kan op www.pefc.nl/talks.

Bron: PEFC

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK