Duurzame, houten boekomslag bij Tomorrow’s Timber Talks

De Tomorrow’s Timber Talks zijn er voor bouwprofessionals om de vele toepassingsmogelijkheden van PEFC-gecertificeerd hout als bouwmateriaal te bespreken.

Organisatoren Pablo van der Lugt (Green Matters/TU Delft) en Atto Harsta (Aldus bouwinnovatie/de Bouwcampus) schreven daarvoor gezamenlijk het boek: Tomorrow’s Timber. Speciaal voor PEFC maakten zij een gepersonaliseerde versie van het boek en deze versie is nu nóg fraaier geworden met een duurzame, houten boekomslag.

Video over de productie van het nieuwe houten omslag door De Bouwloods.

Pefc

De Bouwloods uit De Meern – een stichting die mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de kans biedt werkervaring op te doen – heeft een speciale omslag gemaakt van PEFC-gecertificeerd LVL (Laminated Veneer Lumber) van de firma Metsä Wood. Deelnemende organisaties aan de Tomorrow’s Timber Talks krijgen na afloop woodybags om te verspreiden onder de werknemers, met daarin onder meer dit duurzame exemplaar van het besproken boek.

Wil je meer informatie over de Tomorrow’s Timber Talks of je gelijk aanmelden? Dat kan op www.pefc.nl/talks.

Bron: PEFC

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK