Coffee-to-go in PEFC-verpakking

pefc koffieIn het straatbeeld schieten de hippe koffie-shops als paddestoelen uit de grond. Ook de coffee-to-go wint in Nederland aan populariteit. Een van de duurzame eco-verpakkingen die voor die koffie wordt gebruikt is BioWare paper cups, die gemaakt zijn van PEFC-gecertificeerd materiaal. In het ontwerp van de BioWare paper cups is zelfs het PEFC-logo verwerkt. Met deze BioWare paper cups heeft de fabrikant de Caterer Product Excellence Award 2014 gewonnen in de catergorie ‘meest duurzame initiatief van het jaar’. De BioWare paper cups zijn afkomstig van de Finse verpakkingsleverancier Huhtamaki.
Bron: PEFC

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK