Coffee-to-go in PEFC-verpakking

pefc koffieIn het straatbeeld schieten de hippe koffie-shops als paddestoelen uit de grond. Ook de coffee-to-go wint in Nederland aan populariteit. Een van de duurzame eco-verpakkingen die voor die koffie wordt gebruikt is BioWare paper cups, die gemaakt zijn van PEFC-gecertificeerd materiaal. In het ontwerp van de BioWare paper cups is zelfs het PEFC-logo verwerkt. Met deze BioWare paper cups heeft de fabrikant de Caterer Product Excellence Award 2014 gewonnen in de catergorie ‘meest duurzame initiatief van het jaar’. De BioWare paper cups zijn afkomstig van de Finse verpakkingsleverancier Huhtamaki.
Bron: PEFC

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK