Tapp.online genereert data uit papier

Niels Postma, algemeen directeur van Tapp.online, staat deze week met een interessant artikel in Computable. Zijn bedrijf maakt papier intelligent door er chips, sensoren en geprinte batterijen aan toe te voegen.

Niels Postma
Niels Postma (foto: Computable)

Tapp.online was dit jaar te vinden op de digitale beurs Consumer Electronics Show (CES) 2021. Postma is bestuurslid van het VKGO. Redacteur Marco den Engelsman sprak met hem voor één van de VKGO-uitgaven. Binnenkort maakt hij een optekening van het innovatieve bedrijf voor printmedianieuws. Wie nu al nieuwsgierig is naar de innovaties van tapp.online, kan zijn verhaal lezen bij Computable.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK