Tapp.online genereert data uit papier

Niels Postma, algemeen directeur van Tapp.online, staat deze week met een interessant artikel in Computable. Zijn bedrijf maakt papier intelligent door er chips, sensoren en geprinte batterijen aan toe te voegen.

Niels Postma
Niels Postma (foto: Computable)

Tapp.online was dit jaar te vinden op de digitale beurs Consumer Electronics Show (CES) 2021. Postma is bestuurslid van het VKGO. Redacteur Marco den Engelsman sprak met hem voor één van de VKGO-uitgaven. Binnenkort maakt hij een optekening van het innovatieve bedrijf voor printmedianieuws. Wie nu al nieuwsgierig is naar de innovaties van tapp.online, kan zijn verhaal lezen bij Computable.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK