Catalogus Vakbeurs krijgt oplage 15.000

GV-CoverElke bezoeker aan de Grafische Vakbeurs en de Vakbeurs Sign krijgt een catalogus.

Het A5 boekje is met zijn oplage van 15.000 stuks de gedrukte uitgave met het grootste bereik binnen de grafische industrie dat dit jaar geproduceerd wordt. De catalogus heeft een hoge leesdichtheid en wordt door veel mensen als naslagwerk bewaard.

De catalogus zal een A5 formaat krijgen, telt 48 pagina’s en zal bij de ingang uitgereikt worden aan alle beursbezoekers.

De vakbeurs wordt gehouden op 10, 11 en 12 maart in de Evenementenhal in Gorinchem.

Naast informatie over de beurs, het lezingenprogramma en de deelnemers is er ook ruimte voor advertenties. Interesse? Mail: sales@blokboek.com

Meer weten over deze bijzondere Vakbeurs met 200 standhouders en 15.000 bezoekers, we vertellen er graag meer over. Of kijk op www.grafimediavakbeurzen.nl

Er zijn tal van promotiemogelijkheden zowel on-line als gedrukt. Neem even contact op en we maken een communicatieplan op maat.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK