Even ‘Los van Papier’

Los van papier‘Niet iedereen uit grafisch Nederland is er, maar wel alle gezellige mensen uit grafisch Nederland zijn er’ – Boy Opmeer gaf het karakter van Los van Papier daarmee duidelijk weer. Geen formele toestanden afgelopen vrijdag in het statige Koetshuis in Rotterdam, maar een gezellig samenzijn met hapjes, drankjes en muziek waar 170 grafische ondernemers, leveranciers en andere betrokkenen uit de grafische industrie in opperbeste stemming weer even bijpraten.

Na het succes vorig jaar en deze geslaagde editie lijkt de verlate nieuwjaarsbijeenkomst voor Grafisch Nederland een nieuwe traditie te gaan worden. Op zich bijzonder in de grafische wereld, waar zo vaak ieder op zijn eigen eilandje blijft, is dat Los van Papier echt een gezamenlijk initiatief is, waarbij heel veel partners betrokken zijn, van drukkerijen, leveranciers, grafisch vakblad Graficus en branche-organisaties KVGO en VKGO.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK