Los van Papier op vrijdag de dertiende

bb161109-los-van-papierOp vrijdag 13 januari 2017 is er weer een groot grafisch nieuwjaarsfeest, Los van Papier. Het evenement vindt plaats in Mereveld, een authentieke en trendy locatie in Utrecht.
Deze vrijdag is het dé plek waar je heel grafisch Nederland kunt ontmoeten. Niet alleen KVGO- en VKGO-leden! Nee, echt iedereen die maar iets te maken heeft met onze branche is welkom.
Samen maken zij een dynamische start aan een nieuw jaar! Even bijkletsen, gezellig samen, rustige muziek, een perfecte culinaire prestatie en dat op een historische locatie centraal in het land.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK