Los van Papier in 2018 weer in Utrecht

Op vrijdag 12 januari 2018 wordt “de Los van Papier nieuwjaarsbijeenkomst” wederom bij Mereveld in Utrecht georganiseerd. Deze locatie was zo’n groot succes, dat de organisatie vanwege de goed bereikbare ligging en trendy sfeer weer voor Mereveld heeft gekozen.
Voor het eerst is er een Los van Papier Prent. Deze prent is een afdruk van een kunstwerk, dat speciaal voor Los van Papier wordt gemaakt door kunstenares Dinie Nomden. Zij is bekend van haar bijzondere drieluiken, waarmee zij met papier een marmerachtig beeld met een eigen verhaal creëert. Voor iedere gast is er een prent beschikbaar. Het originele kunstwerk wordt tijdens Los van Papier 2018 verloot.
Los van Papier is voor iedereen, die hoe dan ook iets te maken heeft met grafische communicatie. Samen geven zij een dynamische start aan een nieuw jaar! Even gezellig samen bijkletsen, met rustige muziek en een perfecte culinaire prestatie op een historische locatie centraal in het land.

Aanmelden kan via deze link.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK