Skip to content
Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Kunst van papier in Museum Rijswijk

Ook dit jaar organiseert Museum Rijswijk een papier biënnale. Een biënnale is een kunstmanifestatie die om de twee jaar gevierd wordt.

Sinds 1996 organiseert het museum in Rijswijk deze tentoonstelling op het gebied van de internationale beeldende kunst van papier met verrassend werk.

Natuur als inspiratie.
Dit jaar hebben de achttien internationale deelnemers allemaal gebruikgemaakt van de natuur als inspiratiebron voor hun kunstwerk. Ook de liefhebbers van pure abstractie komen aan hun trekken in deze biënnale. Maar kijk niet vreemd op wanneer ook bij die kunstwerken hints naar de (natuurlijke) leefomgeving zijn te ontwaren.

Acht kunstenaars hebben hun wortels in Nederland, de overigen strijken vanuit Europa, Japan en de Verenigde Staten in Rijswijk neer.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK

Scroll To Top