Los van Papier trapt 2016 af

BB151104 los van papierOp vrijdag 22 januari 2016 zal weer Los van Papier, het grootste grafische nieuwjaarsfeest van ons land worden gehouden en dit keer op één van de mooiste locaties van ons land: Kasteel Woerden.
Deze vrijdag is het dé plek waar je heel grafisch Nederland kunt ontmoeten. Niet alleen KVGO- en VKGO-leden! Nee, echt iedereen die maar iets te maken heeft met onze branche is van harte welkom.
Samen geven wij een dynamische start aan een nieuw jaar! Even bijkletsen, gezellig samen zijn en rustige muziek luisteren. Dat alles onder het genot van een perfecte culinaire prestatie en dat op een historische locatie centraal in het land.
De kosten bedragen 55 euro per persoon, aanmelden kan via de site van het evenement.

Lees hier het verslag van de vorige editie.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK