Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Catalogus Vakbeurs grootste gedrukte vakuitgave

Voor de Evenementenhal maakt Blokboek opnieuw de gedrukte catalogus voor de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign, die gehouden wordt op 14, 15 en 16 maart in Gorinchem. Met een oplage van 10.000 is dit de grootste gedrukte vakuitgave in de Sign en Grafimedia industrie, die in twee jaar is uitgekomen.

De catalogus zal een A5 formaat krijgen en zal bij de ingang uitgereikt worden aan alle beursbezoekers. Naast informatie over de beurs, het boeiende lezingen programma en de deelnemers, is er ook ruimte voor advertenties. De oplage is 10.000 stuks.

De catalogus heeft A5 formaat en telt naar verwachting 48 pagina’s.

Het is daarmee de gedrukte uitgave met het grootste bereik binnen de grafische industrie dat dit jaar geproduceerd wordt. De catalogus heeft een hoge leesdichtheid en wordt door veel mensen als naslagwerk bewaard.

Ook voor bedrijven die niet aan de beurs deelnemen, is dit een uniek moment om 10.000 geïnteresseerde beursbezoekers te bereiken.

Vraag naar de advertentiemogelijkheden en andere promotiekansen zowel online als gedrukt: Mail: sales@blokboek.com en mis dit moment niet.

Meer weten over deze bijzondere vakbeurs met 200 standhouders en 15.000 bezoekers, we vertellen er graag meer over.

Er zijn tal van promotiemogelijkheden, zowel online als gedrukt rond de beurs. Neem even contact op en we maken een communicatieplan op maat.

Heeft u persberichten rond de vakbeurs, dan horen wij dat graag.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK