Imagine the future of print

Mimaki pakt groots uit tijdens de komende Fespa 2019 in München. Voor het eerst toont de fabrikant een nieuwe groot formaat oplossing, die overigens voor het eerst in Europa wordt getoond.

Onder de beurstitel ‘Imagine the future of print’ heeft Mimaki haar grootste stand ooit tijdens Fespa. De fabrikant is te vinden in Hal B6, stand A30. Uiteraard is ook Mimaki actief op het gebied van UV LED-inkjettechnologie. Ook zal Mimaki haar activiteiten tonen op 3D-gebied, waarover blokboek.com onlangs al een reportage publiceerde van het Eindhovense bedrijf Marketiger, het eerste bedrijf welke fullcolor in 3D print met de Mimaki 3DUJ-553.

Mimaki zal haar klanten in een futuristische sfeer inspireren om creatieve, innovatieve en winstgevende mogelijkheden te verkennen. Mimaki neemt de bezoekers mee op een reis langs zijn toonaangevende marktinnovaties op het gebied van printers, software en geavanceerde oplossingen, om te laten zien hoe de fabrikant de bedrijven van haar klanten en andere geïnteresseerde bedrijven naar een hoger niveau kan brengen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK