Senefelder Misset maakt doorstart met 160-180 medewerkers

Senefelder Misset zal door Shatho in het kader van de doorstart verder worden voortgezet. De komende periode wordt er vormgegeven aan de nieuwe organisatie. Naar verwachting zal deze plaats bieden voor 160 tot 180 mensen.

Senefelder Misset gaat onder Shatho Beheer als zelfstandige organisatie opereren. Shatho Beheer is een investeringsbedrijf van o.a. Anne Ringsma en zijn zoon Thom Ringsma, die directeur is van Habo DaCosta. Hij werd al snel als één van de mogelijke overnamekandidaten genoemd. Lees verder bij printmedianieuws.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK