Ruim tachtig jaar oude drukkerij maakt doorstart na faillissement

Print2Pack, voorheen bekend als Weevers Print & Packaging, heeft Vorden definitief verlaten voor Duiven. De drukkerij die meer dan tachtig jaar gevestigd was in het kastelendorp, maakt na een faillissement een doorstart in het pand van Drukwerk Max, langs de A12.

Print2pack

Print2Pack werd eind mei failliet verklaard door de rechtbank Gelderland. Corona zou de nekslag hebben gegeven, nadat het de laatste jaren al bergafwaarts ging. Vooral met handelsdrukwerk, dat bedrijven gebruiken, zoals facturen, briefpapier en enveloppen.

“We zijn al verhuisd”, zegt Rob van Dijk, die het bedrijf eind 2017 overnam van Gerhard Weevers. “Alle medewerkers die mee willen, kunnen mee. We gaan in Duiven verder met dat waar we goed in zijn: het drukken van verpakkingen. We blijven ook een eigen entiteit en houden onze naam. Afgelopen donderdag zijn we overgegaan en sindsdien zijn we operationeel vanaf onze nieuwe plek.”

Curator Alwin Dooijeweerd bevestigt de doorstart. “Er waren verschillende overnamekandidaten”, zegt hij. “We hebben gekozen voor de partij met het hoogste overnamebod en hebben daar in de onderhandelingen zelfs nog meer uit weten te halen. Dat is gunstig voor de schuldeisers.”

Bron: De Stentor

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK